U2egipt

Acc250x150

Acc250x150skola

Acc250x150zvjezd

Najave seminara

Stavio sam prve najave za jesenske seminare i tečajeve, kako bi si mogli zabilježiti datume za ono što vas zanima. Tu je najava tečaja za učenje astrologije, kao i tečaj helenističke astrologije. Za helenističku sam stavio i kompletan program tečaja helenističke astrologije.  Uskoro ću staviti i ostatak seminara za ovu godinu... Informacije i prijave možete dobiti na 091 615 9907.

Sagittarius
Sun in Sagittarius
Aquarius
Moon in Aquarius
5 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum

U tijeku su prijave za još jedne, 10. Dane astrologije, koji će se održati u subotu 10.studenog 2018 u hotelu Laguna. Po običaju 6. predavača će održati 6 predavanja na temu "Talenti, posao uspjeh". Ako vas zanima družiti se s astrolozima i ponešto naučiti o astrologiji dobro došli! Podržite ovaj projekt Udruge astrologa Hrvatske svojim dolaskom. Sve informacije su na webu UAH-a, a možete nazvati na tel 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

U subotu 20. listopada počinje tečaj "Helenistička astrologija za suvremenog astrologa". Tečaj je zamišljen i kao uvod u helenističku astrologiju, dakle u astrologiju kako se koristila u svojim drevnim početcima. Objasniti ćemo razlike u odnosu na današnju astrologiju i neke zaboravljene koncepte. Modificirati ćemo pristup osnovnim elementima natalne kartu onako kako su izvorno zamišljeni, uključiti neke zaboravljene elemente i tehnike, te ih usporediti sa suvremenim konceptima. U ovom tečaju se nećemo držati samo drevnih tehnika, već ćemo ih kombinirati sa suvremenim tehnikama.
Detalji tema su ovdje, a prijave i ostale informacije na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

U subotu 6.10.2018. će se održati seminar "Misteriji zodijaka" u kojem ću se pozabaviti brojnim pitanjima i problemima vezanim uz znakove zodijaka. Proanalizirati ćemo i neke neočekivane veze znakova sa gramatikom, ali i muzikom i harmonijskim odnosima. Ove spoznaje nas vode daleko u početke astrologije, ali isto tako određuju i način na koji koristimo zodijak. Detaljnije vidi ovdje...
Ostale informacije i prijave na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

Započinju prijave za novi ciklus astrološke škole (S1) koji započinjem tečajem osnova astrologije koji će se održati u subotu 29. rujna. Tečaj osnova astrologije je namjenjen onima koji žele naučiti astrologiju, odnosno onima koji već poznaju osnove ali žele organizirati svoja znanja i naučiti sistematsku analizu natalne karte. Radi se u malim grupama sa mnogo razgovora i direktne interakcije, a tehnike se uče na primjerima poznatih osoba, ali i na kartama polaznika. Cilj je tečaja upoznati polaznike sa osnovnim elementima natalne karte, te osnovnim koracima analize karte tj. o procjeni važnosti pojedinih čimbenika natalne karte.
Tečaj se sastoji od 3 jednodnevna seminara (cca 18 školskih sati) i dio je prvog stupnja astrološke škole za one koji se odluče nastaviti učenje astrologije. 
Detaljnije o temama vidi ovdje (seminari 1-1 do 1-3)... Tečaj vodi Slaven Slobodnjak, a sve informacije možete dobiti na tel 091 615 9907

Stavio sam prve najave za jesenske seminare i tečajeve, kako bi si mogli zabilježiti datume za ono što vas zanima. Tu je najava tečaja za učenje astrologije, kao i tečaj helenističke astrologije. Za helenističku sam stavio i kompletan program tečaja helenističke astrologije.  Uskoro ću staviti i ostatak seminara za ovu godinu... Informacije i prijave možete dobiti na 091 615 9907.

U ovom seminaru ću se pozabaviti sa drevnom tehnikom profekcija, tehnikom koja se održala i kroz srednji vijek kao dominantna tehnika, da bi se u suvremenoj astrologiji gotovo potpuno izgubila. Tehnika je krajnje jednostavna, no bez helenističkih interpretativnih tehnika nema puno smisla. Stoga ću pokušati objasniti te interpretativne principe korištenja profekcija. Profekcije se redovno koriste u kombinaciji sa tranzitima pa ćemo pogledati kako nam profekcije pomažu u analizi tranzita tj. procjeni važnosti tranzita.
Seminar je u nedjelju 18.2.2018.  Prijave na 091 615 9907.

Kao što vidite s novom godinom sam malo i redizajnirao web-stranice ...   Još ću neko vrijeme sređivati sitnice po webu pa su moguća "štucanja" ili neobični prikazi.   Nadam se da ćete imati strpljenja i da će vam se svidjeti konačni rezultat smile   Web je jednostavniji  ali i "mobile friendly" pa bi trebao biti ugodniji za korištenje na mobilnim platformama.

U subotu kreće tečaj osnova vremenskih tehnika u kojim se bavimo osnovnim suvremenim tehnikama prognoze i kako ih koristiti u tumačenju natalne karte. Namjenjen je onima koji se počinju baviti astrologijom i onima kojima treba organizacija znanja o prognozama. Naglasak je na primjeni tehnika i praktičnim primjerima. Detalji su ovdje...
Prijave i info: Slaven S. (091 615 9907)

Nova2018P24

Tečaj Helenističkih metoda prognoza će se održati u nedjelju 3. prosinca 2017.  Tečaj se sastoji od 3 seminara u kojem ćemo napraviti pregled helenističkih metoda prognoza pomoću vladara razdoblja (kronokratora). Detaljnije ćemo se na primjerima upoznati s metodom zodijačkog otpuštanja od Čestice Fortune i Duhova kao i metodom profekcija koju koristimo u kombinaciji sa tranzitima. Ove tehnike su donedavno bile potpuno nepoznate u zapadnoj astrologiji i tek se zadnjih desetak godina vraćaju u primjenu. U tečaju je naglasak na tehnike koje sam i praktično testirao u praksi, pa se lako i efikasno mogu primjeniti u analizi nečijeg života. U tom smislu ćemo demonstrirati primjenu tih tehnika, kao i natalnih tehnika, na primjerima poznatih osoba ali i polaznika tečaja.  Detalji su ovdje...

Dolaze nam još jedni Dani astrologije! Jednodnevno druženje astrologa sa šest predavanja šestero astrologa održati će se u subotu 11. studenog 2017. u hotelu Arcotel. Sve informacije o predavanjima, predavačima i prijavama možete vidjeti na webu UAH-a, a prijaviti se možete i na tel. 091 615 9907. Nadam se da se vidimo na Danima astrologije...