U2egipt

 

Drugi stupanj seminara namjenjen je onima koji žele naučiti nešto više o astrologiji i produbiti osnovne tehnike, a sastoji se od preko 50 sati predavanja i vježbi. Drugi stupanj se sastoji od niza tema od kojih se svaka sastoji od 2- 3 seminara tj 12-18 sati predavanja u kojima se detaljnije razrađuju pojedine teme ili grupe tema. Cilj je proširiti opsega znanja i tehnika u analizi natalne karte.

Pretpostavlja se da ste odslušali prvih 8 seminara (1. stupanj) ili da ste upoznati s temama koje obrađujem u njima.

Na seminarima se detaljnije uči i produbljuje primjena specifičnih tehnika u analizi osobnosti i pojedinih područja života. Također se uče i razne nove tehnike i metode analize natalne karte. Program i teme možete vidjeti u nastavku...

Osim samih seminara postoje i termini za vježbe na primjerima i individualne konzultacije. 

Ukoliko se upišete na cijeli niz seminara dobivate 20% popusta plus dodatne vježbe i individualne konzultacije. Ukoliko niste zainteresirani za cijelu seriju pogledajte pod "Tečajeve i radionice" za teme koje vas zanimaju.

 Detalje možete saznati i na ove kontakte.

Točni termini seminara biti će najavljeni u kalendaru.

 

Seminar se bavi nekim važnijim tehnikama analize koje su specifične za Mjesec i Sunce ili su proizašle iz simbolike svjetala.

U seminaru se bavimo teorijom aspekata i njenom primjenom u analizi karte. Detaljnije obrađujemo aspektne obrasce i harmoničke aspekte

Seminar obrađuje osnove analiza životnih tema s naglaskom na korištenje vladarstava i kuća. Kako koristi razna vladarstva i dvojna vladarstva znakova zodijaka.

Poluzbrojevi (midpoints) pomalo ulaze u uobičajeni komplet astrološke analize, pa ćemo se pozabaviti njima i solarnim lukovima koji su blisko povezana tehnika prognoza.

Svaki astrolog mora znati nešto o povijesti astrologije, stoga ćemo se u ovom seminaru pozabaviti poviješću, ali i nekim tradicionalnim, zapravo zaboravljenim, tehnikama koje su veoma korisne i primjenjive.

Zvijezde nekretnice su veoma korisne u primjenjenoj analizi natalne karte, no za njihovo korištenje potrebno je razumijeti i neke osnove astronomije planetarnog sustava...

Posljednji seminar druge stupnja je sinteza naučenog i bavimo se horoskopom tj. čovjekom u cjelini. Kako primjenjivati konzultacije i koja je korist od astrološke analize...