U2egipt

Ovo su neki od tečajeva i radionica koje ću održavati u tekućoj godini.

Tečajevi su dio mog programa astrološkog obrazovanja, ali se mogu pohađati i odvojeno ovisno o vašem interesu. Svaki tečaj ili radionica se sastoji od 12-18 sati predavanja (ili 2-3 jednodnevna seminara) i obrađuju određene teme ili grupe tema.

Ukoliko vas neki od tečajeva posebno zanima a nije najavljen datum održavanja, molim vas da mi se javite jer postoji mogućnost održavanja i u ranijem terminu ukoliko se sakupi dovoljan broj polaznika.

Raspored održavanja se nalazi ovdje, a sve druge informacije možete dobiti na ove kontakte ili na tel 091 615 9907 ili (01) 615 9907

 

U tečaju čemo obraditi drevne tehnike prognoze koje su uglavnom izgubljene tijekom povijesti, no ne zbog toga što bi bile manje vrijedne već zbog toga što se nisu prenijele kroz povjesnu astrološku predaju. Te se tehnike temelje na bitno drugačijem pristupu vremenu i događajima tako da nam pomažu sagledavati život u vremenu na nešto drugačiji način od suvremenih tehnika. Većina suvremenih tehnika (sekundarne progresije, solarni lukovi, povrstci i dr.) imaju svoje počeke ili nastanak u helenističko doba, no njihova primjena i tumačenje se bitno promijenilo kroz povijest, pa ćemo se dotaknuti i tih suvremenih tehnika.

Tečaj je zamišljen i kao uvod u helenističku astrologiju, dakle u astrologiju kako se koristila u svojim drevnim početcima. No u ovom tečaju se nečemo striktno držati samo drevnih tehnika već ćemo ih kombinirati sa suvremenim tehnikama. Od drevnih tehnika uvodimo one tehnike i pristupe koje dulje vremena koristim u svakodnevnom radu i koje su se pokazale korisnim i konzistentnim. U tečaju je naglasak na sintezu horoskopa, dakle na načine povezivanja i prepoznavanja glavnih motiva u horoskopu i procjenu važnosti pojedinih planeta. U tom smislu ćemo raditi na kartama polaznika kako bismo pokušali naći glavne motive i smjerove razvoja.

Ovaj tečaj je namjenjen početnicima i onima koji žele sistematski naučiti osnove astrologije i osnovne korake analize natalne karte. U tečaju ćete dobiti uvod u bazična znanja o natalnoj karti koja vam omogućavaju daljnje bavljenje astrologijom.

Sastoji se od 3 jednodnevna seminara (18 sati predavanja). Termine tečaja možete vidjeti ovdje...

Prijave na tel. 091 615 9907

U ovom tečaju se uče osnovne metoda prognoza u astrologiji. Namjenjen je prvenstveno onima koji se prvi put sreću s astrološkim prognozama, ali i onima koji žele sistematski naučiti primjenu ovih astroloških metoda prognoze. Objasniti ćemo principe vremenskih tehnika u astrologiji i detaljnije se pozabaviti sekundarnim progresijama i tranzitima te njihovom primjenom u analizi horoskopa.

Tečaj se sastoji od 3 seminara (18 sati). Termine tečaja možete vidjeti ovdje...

Prijave i informacije na tel. 091 615 9907

Tečaj je namjenjen svima koji su se upoznti s osnovama astrologije i vremenskih tehnika. Bavi se sintezom natalne karte i vremenskom analizom kako bismo mogli optimalno iskoristiti astrološka znanja o sebi ili drugima. Kako pronaći ključne elemente natalne karte i kako pronaći najvažnija razdoblja u nečijem životu. Također objašnjavam i metodu solarnog luka, te uvodim pojam poluzbroja (midpointa) i još neke nove natalne tehnike.

Tečaj se sastoji od 2 jednodnevna seminara. Termine tečaja možete vidjeti ovdje...

Seminar se bavi nekim važnijim tehnikama analize koje su vezane uz Mjesec i Sunce ili su proizašle iz simbolike svjetala. Neke od njih (čestice, sklon) gotovo su potpuno nestale iz primjene u suvremenoj astrologiji iako su bile centralne metode u helenističkoj astrologiji.

Seminar se sastoji od 12 sati predavanja (2 jednodnevna seminara). Termine tečaja možete vidjeti ovdje...

Tečaj obrađuje osnove analize životnih tema s naglaskom na korištenje vladarstava i kuća. Kako koristiti više vladara - kombinacija domicila i egzaltacija. Uvodimo i ponešto drugačiji pristup astrološkim kućama. Kako koristiti sustav kuća=znak . Kako koristiti 2 sustava kuća u analizi horoskopa. U tečaju uvodim neke metode iz rane helenističke astrologije koje su iznimno korisne u analizi horoskopa, a koje su vremenom nestale iz astrološke prakse.

Seminar se sastoji od 12 sati predavanja (2 jednodnevna seminara). Termine tečaja možete vidjeti ovdje...