U2egipt

Acc250x150

Acc250x150skola

Acc250x150zvjezd

Seminar: Misteriji zodijaka

Zodijak je nešto što u astrologiji uzimamo zdravo za gotovo. Pa ipak sve u vezi znakova zodijaka je prekriveno velom misterije. Zašto 12 znakova? Odakle imena znakova? Zašto povezujemo znakove s elementima? Kako su dodjeljena vladarstva? Odakle egzaltacije, ushiti planeta? To su samo neka od pitanja koja ćemo pokušati odgovoriti na sasvim novi način uronivši u početke astrologije.

Seminar će se održati u nedjelju 27. svibnja 2018. u 14 sati. Prijave i informacije na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

Gemini
Sun in Gemini
Leo
Moon in Leo
20 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum

Kalendar

27 May 2018
02:00PM -
Misteriji zodijaka

i grkshp16a 

Damir Jovetić u Rijeci ima svoje tradicionalni godišnji event povodom Tri Kralja pa tko je u prilici može svratiti. Detalji su u nastavku...

 

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Rijeke, a uz pomoć i podršku Multilinka (Multilink.d.o.o.), volontera i udruga "Balans" i "Auris", povodom dana Tri Kralj, simbolički Dan astrologa održat će se tradicionalna 22. godišnja javna prezentacija i tribina s ciljem boljeg informiranja, namjenjena kulturnoj javnosti, te istraživačima astrologije i interesentima za ovo područje ljudskog znanja, tradicije i kulture.

Teme:

1. Što uopće znamo o astrologiji ? - uvod i tribina.
Objektivne činjenice koje moramo znati.
Astrologija u javnosti i njeno nasljeđe u znaju i kulturi, zašto je zanimljiva i kako je shvaćena, njena primjena i razvoj danas

2. Iz superdržave u megadržavu - euroatlantiku?
Analiza aktualnog trenutka i mogućih ishoda okolnosti i situacija u svijetu, te kako se to može odnositi na nas. Kako nastaje astrološka prognoza.

3. Razotkrivanje: Sve tajne "astro svijeta" - informirajte se se i naučite sami!

Autorsku prezentaciju i studiju tema pripremio je Damir Jovetić, a interpretacija se koristi metodama mundane astrološke simbolike. Sudjelovanje gostiju, brojna pitanja i teme nerijetko prikažu i mišljenja, nadanja i dramatiku aktualnog trenutka naroda, poput situacija vezano za franak., političke događaje, ekonomsku budućnost svijeta i mnoga druga koje je šteta propustiti uživo.

Mjesto i vrjeme održavanja: Rijeka, Srijeda 6. siječnja 2016. godine u 12h (11:30 za medije), GH Bonavia, velika dvorana. Ulaz je slobodan.

O Autoru:
Damir Jovetić istražuje, popularizira i demistificira astrologiju dugi niz godina, javnosti je poznat kroz niz javnih predavanja u više gradova i zemalja, te kroz medijske informativne aktivnosti radi boljeg, istinitijeg i potpunijeg informiranja o ovoj drevnoj kolijevci mnogih današnjih znanosti.