egipt

Kao što vidite stranice apotelesma se malo mijenjaju i obnavljaju i upgrade-aju pa su još u radnoj fazi... U idućim danima ću vraćati tekstove i pomalo dotjerivati izgled stranica.   
Hvala na strpljenju...!

Oduvijek sam preferirao raditi s ljudima "u živo" jer mislim da je takav kontakt kvalitetniji i drugačiji od telefonskog. Ali eto, vremena se mijenjaju pa sada radim pretežno na Zoomu ili telefonski. Preferiram Zoom jer mi se čini kako je veza najkvalitetnija, no u obzir dolaze i druge aps (Skype, Whatsapp, Viber, Signal, ili obični telefon). Sve druge stvari stoje kao i inače (vidi dolje), a konzultacije možete naručiti na 091 615 9907...  Podaci za uplatu na žiro račun su dolje, na dnu stranice.

 

Vrlo je važno znati što možete očekivati od astroloških konzultacija... Stoga vas molim da pročitate slijedeće opise astroloških konzultacija

Kako izgledaju astrološke konzultacije?

z04a150Osnovna ponuda analize natalne karte izgleda ovako:

  • Potrebno je dogovoriti za termin dolaska. Konzultacije traju oko sat do sat i pol, no ako se ukaže potreba moguće i dulje.
  • Prednost dajem konzultacijama "u živo" jer su takve konzultacije puno efikasnije zbog izravnog kontakta. No, u zadnje vrijeme redovno radim na Zoom-u zbog video kontakta, a ukoliko želite telefonske konzultacije moguće se dogovoriti i za telefonski termin. Pri tome je prethodno potrebno izvršiti uplatu na žiro račun...
  • Za izradu horoskopa je potreban točan datum, mjesto i vrijeme rođenja.  Bez vremena rođenja nije moguće napraviti precizan horoskop!
    Ukoliko ne znate točno vrijeme moguće je metodom rektifikacije izračunati točno rođenje na temelju važnijih događaju u životu, no to je dodatna usluga.

Same konzultacije sastoje se od dva dijela.

  • U prvom dijelu analiziram opće motive u horoskopu koje smatram važnim za vaš život. Tu obično zajednički razgovaramo o temama koje su dominantne u natalnoj karti ili koje vas zanimaju.
  • Drugi dio je vremenska analiza horoskopa ili prognoze. Obično detaljnije pogledamo razdoblje od idućih godinu do dvije, kao i važnije datume koji su se desili u bliskoj prošlosti, a utječu na vaš trenutni život.  Naravno, vi uvijek možete pitati sve što god vas zanima.

Još nekoliko napomena...

z09w300Dobro je imati pripremljena pitanja u vezi stvari ili područja života koje vas zanimaju ili možda tište. Konkretna pitanja pomažu da se stvari preciznije objasne i da se fokusira razgovor na ono što je vama korisno. Osim toga, isti astrološki utjecaji mogu različito djelovati na razna područja vašeg života.

Astrološke su konzultacije za vas najkorisnije ukoliko postoji komunikacija između vas i mene kao astrologa. Ako očekujete da astrolog sve "pogađa" to je najmanje korisno za rješavanje vaših problema i formiranje planova.  Ako očekujete "vidovnjaka" tada ja nisam konzultant za vas.
Za astrologa je pak važno imati minimalni kontekst nečijeg života kako bi mogao precizirati astrološke utjecaje i usmjeriti vaše moguće djelovanje. No vaš život je uvijek vaš život, a vaše odluke moraju biti vaše odluke, a ne moje.  Astrolog je poput vodiča koji vas upozorava na vaše mogućnosti ili mane, te na mogući značaj događaja i nekih razdoblja u vašem životu, no to ne znači da postoji samo jedna mogućnost u vašem životu ili da zvijezde jednoznačno određuju vaš život.

il zod2h400Još ponešto o konzultacijama možete čitati u mom blogu Zvjezdarenja: O astrološkim konzultacijama, Očekivanja od astroloških konzultacija, ili O astrološkom predviđanju

 

 Sve dodatne informacije možete dobiti na 091 615 9907

ili na kontakt podatke koji se nalaze se u rubrici "OSOBNO"...

 

Cijena astroloških konzultacija je 46 EU  (346,59Kn) - osnovna natalna analiza + godišnje prognoze.
U to su uključena i moguća kraća pitanja nakon samih konzultacija radi podsjećanja na ono o čemu smo razgovarali ili u vezi nečega što ste možda zaboravili pitati.

Cijena za svaki slijedeći dolazak jest 36 EU  (271,24KN).

(Tečaj za preračunavanje u EU je 7,53450)

 

Ostale analize koje uključuju horoskope dodatnih osoba posebno se dogovaraju jer zahtijevaju i dodatne pripreme.
To se odnosi na posebne teme poput rektifikacije vremena rođenja, poslovne analize, analiza usporednih horoskopa, kartografije i relokacije, i dr.

 

Podatci za uplatu na žiroračun (za Zoom ili tel. konzultacije):

APOTELESMA (obrt za astrologiju i srodne djelatnosti), Zinke Kunc 1, Zagreb

  • Žiro račun IBAN:   HR4123400091160314170  (PBZ)
  • Poziv na broj možete upisati bilo što, recimo datum:   00-20240329
  • Svrha plaćanja:  Konzultacije + Ime

 

 

i grkshp16a

il zod3w400    il zod2h400   il zod1w400