U2egipt

Acc250x150

Acc250x150skola

Acc250x150zvjezd

Sezona pomrčina i tekuća zbivanja

Evo nam nove "sezone pomrčina" pa sam se malo osvrnuo na karte tih pomrčina, te na ono što se zbiva i kuda bi stvari mogle krenuti. 

Leo
Sun in Leo
Taurus
Moon in Taurus
29 degrees
Third Quarter Moon
Third Quarter Moon
22 days old
Powered by Saxum

Na ovaj lijepi datum 2.veljače.2022. kreće novi ciklus škole astrologije i to sa "Tečajem osnova astrologije". Tečaj osnova je prvi dio škole astrologije i bavi se osnovnim čimbenicima natalne karte i prvim koracima analize i korištenju tih astroloških čimbenika. Namjenjen je svima koji tek ulaze u svijet astrologije, ali i onima koji posjeduju neka osnovna znanja, a žele si sistematizirati ono što znaju o astrologiji. Detaljnije o sadržaju vidi ovdje...
Predavanja će se održavati u blokovima od 3 sata, Srijedom u 17:30 na Zoom platformi, tako da tečaj mogu pohađati i ljudi izvan Zagreba.
Tečaj osnova sastoji se ukupno od 20-ak sati predavanja, a vodi ga Slaven Sobodnjak.
Prijave i sve informacije možete dobiti na 091 615 9907.

Nova2022b

Sa žalošću javljamo da je naša draga prijateljica i astrologinja Julia Pintar preminula u svojoj 55. godini. Posljednji ispraćaj Julie Pintar bit će u subotu 18.12.2021. godine u 10:45 sati u Krematoriju na Mirogoju – mala dvorana.

Julia je bila jedna od osnivačica Udruge astrologa Hrvatske i višegodišnji predsjednik UAH-a. Njezini su astrološki interesi naročito bili asteroidi, transneptunski i drugi manji objekti, čime se vrlo strastveno i detaljno bavila dugi niz godina. Uvijek je bila slobodna duša i živjela u svom svijetu i nadamo se da je s one strane našla i svoj mir i svoju slobodu bez fizičkih ograničenja ovoga svijeta. Počivala u miru...

 Julia Pintar...

Pomalo se zahuktavaju moja predavanja subotom popodne... Serija predavanja se bave analizom, zapravo sintezom, natalne karte i njene manifestacije u vremenu. Teme nisam striktno definirao jer nas ponekad analize odvedu više prema jednoj, ili drugoj tehnici, ali uvijek ima novih spoznaja posebno onih u vezi primjene helenističkih tehnika. No isto tako koristim i uobičajene suvremene metode jer u konačnici svaka od njih ima svoje mjesto.  Stoga si zabilježite subotu u 16 sati za astrološka predavanja (Još uvijek na Zoom-u)... Prijave i info na 091 615 9907.

Malo sam odgodio početak predavanja i seminara, ne samo zbog tekućih zbivanja, već i zbog smrtnog slučaja u obitelji, pa mi treba koji dan da se oporavim od šokantnih praznika. Nadajmo se kako će 2021. biti manje stresna - pa onda neka vam je sretna Nova 2021.!!!  Stay tuned...:-) 

Nakon što smo održali online konferenciju koja je bila više nego zanimljiva, vraćam se redovnom ritmu predavanja. Vremena su takva kakva jesu, stigla je i zima, pa je to prilika da nešto učimo online od doma. 
U prosincu ću održati dva predavanja (ili mini-seminara) na aktualne teme pomrčina i konjunkcije Jupitera i Saturna koje ću naravno malo proširiti s objašnjenjima planetarnih ciklusa.U idućoj godini ću nastaviti sa predavanjima subotom popodne - biti će tu raznih tema od helenističke astrologije do suvremene, a povremeno ću obrađivati i neke psihološko/filozofske teme... Također krećem u siječnju i sa tečajem helenističke astrologije, što je zapravo tečaj osnova astrologije jer ću se baviti osnovnim elementima natalne karte na novi način...
Kalendar predavanja je ovdje, a prijave i info na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

U tijeku su prijave za 1. online konferenciju Jupiter Saturn grupe gdje ćemo imati ukupno 6. predavanja i tribinu na razne zanimljive teme. Idealno za ova zimska i epidemijska vremena da si malo osvježite svoja astrološka znanja iz komfora svog doma. Isto tako da se malo modernizirate i naučite na funkcionirati online (ako još niste)... :-)
Detalji o predavanjima, predavačima i prijavama su ovdje, a informacije možete dobiti i na 091 615 9907.
Nadam se da se vidimo 28. i 29. studenog na Zoom-u....

Online Škola astrologije počinje sa tečajem osnova astrologije namjenjen onima koji se počinju baviti astrologijom. U tečaju ćemo objasniti osnove elemente natalne karte te kako povezivati pojedine elemente natalne u jedinstvenu sliku osobe. Grupe počinju s predavanjima 15. i 22. listopada 2020. 
Ovaj tečaj koji se sastoji od ukupno 20 sati predavanja održavati će se četvrtkom u 18 sati u blokovima od cca 3 sata predavanja na Zoom platformi. Detaljnije o programu 1. stupnja škole astrologije možete vidjeti na ovom linku...  Sve ostale informacije i prijave možete dobiti na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)