U2egipt

Acc250x150

Acc250x150skola

Acc250x150zvjezd

Sezona pomrčina (proljeće 2023)

Dolazimo do još jedne sezone pomrčina – Sunčeva pomrčina nam pada 20.4.2023. na 29° 50' Ovna, dok mjesečeva pomrčina dva tjedna kasnije pada 5.5.2023. na 14°58' Bik-Škorpion.

Na ovaj lijepi datum 2.veljače.2022. kreće novi ciklus škole astrologije i to sa "Tečajem osnova astrologije". Tečaj osnova je prvi dio škole astrologije i bavi se osnovnim čimbenicima natalne karte i prvim koracima analize i korištenju tih astroloških čimbenika. Namjenjen je svima koji tek ulaze u svijet astrologije, ali i onima koji posjeduju neka osnovna znanja, a žele si sistematizirati ono što znaju o astrologiji. Detaljnije o sadržaju vidi ovdje...
Predavanja će se održavati u blokovima od 3 sata, Srijedom u 17:30 na Zoom platformi, tako da tečaj mogu pohađati i ljudi izvan Zagreba.
Tečaj osnova sastoji se ukupno od 20-ak sati predavanja, a vodi ga Slaven Sobodnjak.
Prijave i sve informacije možete dobiti na 091 615 9907.

Nova2022b

Sa žalošću javljamo da je naša draga prijateljica i astrologinja Julia Pintar preminula u svojoj 55. godini. Posljednji ispraćaj Julie Pintar bit će u subotu 18.12.2021. godine u 10:45 sati u Krematoriju na Mirogoju – mala dvorana.

Julia je bila jedna od osnivačica Udruge astrologa Hrvatske i višegodišnji predsjednik UAH-a. Njezini su astrološki interesi naročito bili asteroidi, transneptunski i drugi manji objekti, čime se vrlo strastveno i detaljno bavila dugi niz godina. Uvijek je bila slobodna duša i živjela u svom svijetu i nadamo se da je s one strane našla i svoj mir i svoju slobodu bez fizičkih ograničenja ovoga svijeta. Počivala u miru...

 Julia Pintar...

Pomalo se zahuktavaju moja predavanja subotom popodne... Serija predavanja se bave analizom, zapravo sintezom, natalne karte i njene manifestacije u vremenu. Teme nisam striktno definirao jer nas ponekad analize odvedu više prema jednoj, ili drugoj tehnici, ali uvijek ima novih spoznaja posebno onih u vezi primjene helenističkih tehnika. No isto tako koristim i uobičajene suvremene metode jer u konačnici svaka od njih ima svoje mjesto.  Stoga si zabilježite subotu u 16 sati za astrološka predavanja (Još uvijek na Zoom-u)... Prijave i info na 091 615 9907.

Malo sam odgodio početak predavanja i seminara, ne samo zbog tekućih zbivanja, već i zbog smrtnog slučaja u obitelji, pa mi treba koji dan da se oporavim od šokantnih praznika. Nadajmo se kako će 2021. biti manje stresna - pa onda neka vam je sretna Nova 2021.!!!  Stay tuned...:-) 

Nakon što smo održali online konferenciju koja je bila više nego zanimljiva, vraćam se redovnom ritmu predavanja. Vremena su takva kakva jesu, stigla je i zima, pa je to prilika da nešto učimo online od doma. 
U prosincu ću održati dva predavanja (ili mini-seminara) na aktualne teme pomrčina i konjunkcije Jupitera i Saturna koje ću naravno malo proširiti s objašnjenjima planetarnih ciklusa.U idućoj godini ću nastaviti sa predavanjima subotom popodne - biti će tu raznih tema od helenističke astrologije do suvremene, a povremeno ću obrađivati i neke psihološko/filozofske teme... Također krećem u siječnju i sa tečajem helenističke astrologije, što je zapravo tečaj osnova astrologije jer ću se baviti osnovnim elementima natalne karte na novi način...
Kalendar predavanja je ovdje, a prijave i info na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

U tijeku su prijave za 1. online konferenciju Jupiter Saturn grupe gdje ćemo imati ukupno 6. predavanja i tribinu na razne zanimljive teme. Idealno za ova zimska i epidemijska vremena da si malo osvježite svoja astrološka znanja iz komfora svog doma. Isto tako da se malo modernizirate i naučite na funkcionirati online (ako još niste)... :-)
Detalji o predavanjima, predavačima i prijavama su ovdje, a informacije možete dobiti i na 091 615 9907.
Nadam se da se vidimo 28. i 29. studenog na Zoom-u....

Online Škola astrologije počinje sa tečajem osnova astrologije namjenjen onima koji se počinju baviti astrologijom. U tečaju ćemo objasniti osnove elemente natalne karte te kako povezivati pojedine elemente natalne u jedinstvenu sliku osobe. Grupe počinju s predavanjima 15. i 22. listopada 2020. 
Ovaj tečaj koji se sastoji od ukupno 20 sati predavanja održavati će se četvrtkom u 18 sati u blokovima od cca 3 sata predavanja na Zoom platformi. Detaljnije o programu 1. stupnja škole astrologije možete vidjeti na ovom linku...  Sve ostale informacije i prijave možete dobiti na 091 615 9907 (S.Slobodnjak)

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries