U2egipt

 

Prvi stupanj astrološke škole obuhvaća seriju jednodnevnih seminara u kojima se obrađuju najosnovnije tehnike analize horoskopa. Sastoji se od  8 tema koji se mogu individualno pohađati ili možete upisati cijelu seriju. Ova je serija kronološki povezana pa preporuča  odslušati u nizu.  Namjenjena je početnicima i svima koji žele sistematski naučiti osnove astrologije i astrološke analize.

Cijeli 1 stupanj se sastoji od 8 tema od po 12-18 školskih sata predavanja, sa dodatnim terminima za konzultacije, pitanja i vježbe - ukupno 50-ak sati predavanja i vježbi.

Teme koje se obrađuju možete vidjeti opisane u nastavku...

Seminari su također grupirani u povezane tečajeve - cjeline od po 3 seminara koje su tematski vezani. Ukoliko se seminari održavaju online svaki od opisanih seminara razdvojen je na dva dijela u blokove od po 3 sata

Sve seminare vodi Slaven Slobodnjak.

Dodatne informacije i prijave na ove kontakte.

Točne termine seminara možete vidjeti u kalendaru...

 

Ovo je seminar u kojem se obrađuju temeljni elementi natalne karte i namjenjen je onima koji se tek počinju baviti astrologijom. Seminar obrađuje osnovna značenja elemenata natalne karte tj horoskopa. Cilj je naučiti principe pojedinih elemenata te pravila za izvođenje značenja astroloških simbola i njihovih kombinacija.

U ovom seminaru primjenjujemo znanja iz prvog seminara te se bavimo kombinacijama astroloških elemenata, odnosno učimo kako generirati značenja tih kombinacija i međuodnosa što su prvi koraci u analizi natalne karte.

Seminar je daljnja primjena onog što smo naučili u prvom i drugom seminaru. Naglasak je na osnovnim koracima u sintezi natalne karte tj. kako pristupiti sintezi natalne karte i procijeniti važnost planeta. Cilj je naučiti analizirati planete i druge čimbenika po položaju i funkciji u natalnoj karti, te početi prepoznavati dominantne motive.

U ovom seminaru primjenjujemo i produbljujemo tehnike natalne analize i uvodimo vremenske analizu. Načiniti ćemo kratak pregled raznih vrsta prognoza, a zatim početi s učenjem Sekundarnih progresija. Cilj seminara je naučiti opće principe vremenskih tehnika, te specifično, tehniku sekundarnih progresija.

Tema ovog seminara su tranziti i njihova primjena. Kako pristupiti tranzitima i tumačiti ih u kontekstu natalne karte. Objasniti ćemo i cikluse ophodnje koji nam daju korisne informacija o kretanju planeta, a koje su korisne i u analizi natalne karte. Cilj je naučiti osnovna značenja planeta u tranzitima i kako ih koristiti, te steći znanja o načinu kretanja planeta.

Seminar detaljnije obrađuje primjenu metode sekundarnih progresija u analizi natalne karte u kombinaciji sa tranzitima. Cilj je naučiti analizu u vremenu i otkrivanje važnijih razdoblja u nečijem životu pomoću korištenja ovih dviju tehnika

Seminar se bavi natalnom analizom horoskopa u primjenjujući prethodno stečena znanja. Uvodimo i nekoliko novih pojmova poput poluzbrojeva (midpointa), planeta izvan granica i neaspektiranih planeta. Cilj je seminara unaprijediti natalnu analizu i pokazati kako horoskop funkcionira u vremenu.

U ovom seminaru zaokružujemo metodologiju analize natalne karte kako natalne, tako i vremenske. Naučiti ćemo metodu Solarnog luka. Objasniti ćemo kako zajedno koristiti 3 osnovne metode prognoza u analizi horoskopa

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries